DOBRODOŠLI V
GATE GREEN
100% Organski proizvod

Certificirani dobavitelji organskih sestavin

Sveže neposredno od vira

Naravnost iz nasadov

Brez sladkorja in vode

Brez konzervansov

BT-GojiBerries_10in
O NAS

GATE GREEN

TRDNO Z NARAVO.

Dobrodošli v Gate Green, podjetju, ki je tesno povezano z naravo in ekološkimi proizvodi. Podjetje je bilo ustanovljeno v Makedoniji s podružnico v Sloveniji kot izvoznik ekoloških in organskih proizvodov. Posebej je vredno omeniti tesno sodelovanje s podjetjem Bioplant, ki je največji proizvajalec organskega soka v Makedoniji. Podjetje Gejt International GJD Dooel Skopje je edini in generalni zastopnik teh sokov tako na Balkanu kot v državah Evropske unije, Švici, Lihtenštajnu.

V sodelovanju s podjetjem Bioplant Skopje in drugimi proizvajalci organskih in bio izdelkov je vizija podjetja dostopnost naravnih izdelkov čim širšemu prebivalstvu. 

Od goji sadik, do pridelave sokov.

orac-en2 (1)
Kaj je goji jagoda?

Imenujejo jo "volčja jagoda", "srečna jagoda", "rdeči diamant" ... V Himalaji so jih stoletja uporabljali ne samo kot hrano, temveč tudi kot zdravilo.

9812961b-6c74-4495-b44f-005ce5f06dd8_1.3f29c2f2fc86f2617ed0df2baa07acdd
Prehranske vrednosti

Nobena druga rastlina ne vsebuje toliko antioksidantov, aminokislin, esencialnih maščobnih kislin, mineralov, vitaminov in drugih koristnih sestavin.

OIP
Vpliv na zdravje

Zaradi bogastva sestavin ima ta izjemen sadež širok spekter delovanja.

GATE GREEN
TRDNO Z NARAVO

100% sveže iztisnjeni ekološki sokovi

GATE GREEN – od goji sadik do bio sokov blagovne znamke

Zavedamo se pozitivnih in blagodejnih učinkov organskih in bio izdelkov na naše zdravje, zato vsi naši proizvajalci v skladu z vsemi predpisi to redno dokazujejo z ustreznimi certifikati. Prizadevamo si naravno približati vsakomur

+389 71 428 142 (Viber)

+389 71 234 658 (Whatsapp)

+386 70 574 466 (Whatsapp)

Zakaj uporabljamo le 100% organsko sadje?

Če sadje ni organsko, bo velik del kemikalij, ki se uporabljajo pri pridelavi (sintetični pesticidi in herbicidi, težke kovine, sintetična gnojila, hormoni in ostale škodljive snovi), postal del soka.

Sokovi Bioplant

Sokovi Bioplant ne vsebujejo vode, sladkorja, konzervansov, emulzij, umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Sokovi imajo enako intenziven okus in vonj kot sadje, iz katerega so pripravljeni.

ISO Sertificated

S certifikati kakovosti ISO 9001 in varnosti hrane ISO 22000 Bioplant izpolnjuje standarde kakovosti, ki nam omogočajo pridobivanje poslov s strankami, ki morajo poslovati z dobavitelji z ISO certifikatom.

MNENJA STRANK

Kaj pravijo o nas