O nas

Dobrodošli v Gate Green, podjetju, ki je tesno povezano z naravo in ekološkimi proizvodi. Podjetje je bilo ustanovljeno v Makedoniji s podružnico v Sloveniji kot izvoznik ekoloških in organskih proizvodov. Posebej je vredno omeniti tesno sodelovanje s podjetjem Bioplant, ki je največji proizvajalec organskega soka v Makedoniji.

Podjetje Gejt International GJD Dooel Skopje je edini in generalni zastopnik teh sokov tako na Balkanu kot v državah Evropske unije, Švici, Lihtenštajnu in še bi lahko naštevali. V sodelovanju s podjetjem Bioplant Skopje in drugimi proizvajalci organskih in bio izdelkov je vizija podjetja dostopnost naravnih izdelkov čim širšemu prebivalstvu.

Zavedamo se pozitivnih in blagodejnih učinkov organskih in bio izdelkov na naše zdravje, zato vsi naši proizvajalci v skladu z vsemi predpisi to redno dokazujejo z ustreznimi certifikati. Prizadevamo si naravno približati vsakomur, zato dobrodošli v GATE GREEN. TRDNO Z NARAVO.

GOJI – SVETI GRAL ZDRAVE PREHRANE

orac-n-e1550842802834
Kaj je goji jagoda?

Imenujejo jo "volčja jagoda", "srečna jagoda", "rdeči diamant"... V Himalaji so jih stoletja uporabljali ne samo kot hrano, temveč tudi kot zdravilo.

9812961b-6c74-4495-b44f-005ce5f06dd8_1.3f29c2f2fc86f2617ed0df2baa07acdd
Prehranske vrednosti

Ne obstaja druga rastlina s toliko antioksidanti, aminokislinami, esencialnimi maščobnimi kislinami, minerali, vitamini in drugimi koristnimi sestavinami.

OIP
Vpliv na zdravje

Zaradi bogastva sestavin ima ta izjemen sadež širok spekter delovanja.