Zahvaljujoč našim kooperantom – kmetom, ki pridelujejo certificirano ekološko sadje, smo odprli največjo tovarno za proizvodnjo organskih sokov v Makedoniji – BIOPLANT.

Naša zaveza je proizvajati sokove, katerih kakovost bo kos domačim sokovom – ali celo boljša!

Ker organsko pridelanega sadja nimate vedno doma, mi pa ga imamo na razpolago skozi celo leto in ker uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo za proizvodnjo naravnih sadnih sokov, smo se odločili, da vam ponudimo stisnjen organski sok v steklenici, ki ga lahko pijete kadarkoli in vsepovsod.

Vemo, da ko gre za vas in vaše najbližje, glede kakovosti ni kompromisov! Zato pri naših sokovih ne delamo nobenih kompromisov – uporabljamo le najboljše organsko pridelano sadje, ki smo ga skrbno izbrali, oprali, zmleli in stisnili. Sadje smo na kratko pasterizirali, da ustvarimo vakuum, ki bo preprečil zraku dostop do soka v stekleni embalaži, na koncu pa stekleno embalažo ovili s posebno folijo, ki preprečuje škodljiv vpliv sončne svetlobe na kakovost in okus soka ter hkrati daje možnost edinstvenega in prepoznavnega dizajna.

S certifikati kakovosti ISO 9001 in certifikati varnosti hrane ISO 22000 Bioplant izpolnjuje standarde kakovosti, ki nam omogočajo sodelovanje s strankami, ki morajo poslovati z dobavitelji z ISO-certifikatom.

Sokovi Bioplant ne vsebujejo vode, sladkorja, konzervansov, emulzij, umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Sokovi imajo enako intenziven okus in vonj kot sadje, iz katerega so pripravljeni.

Zakaj uporabljamo le 100 % organsko sadje? Če sadje ni organsko, bo velik del kemikalij, ki se uporabljajo pri pridelavi (sintetični pesticidi in herbicidi, težke kovine, sintetična gnojila, hormoni in ostale škodljive snovi), postal del soka.

Odločili smo se samo za organsko sadje, pridelano na čistih in zdravih tleh, v čistem okolju, brez kemične obdelave. Sadje, ki se uporablja za proizvodnjo sokov, je certificirano s strani uradnega certifikacijskega organa. Naša celotna proizvodnja je certificirana po evropskih standardih.

Ker je organsko pridelano sadje manj razširjeno in dražje, naš proizvodni obrat ni tako velik kot proizvodni obrati za predelavo klasičnega sadja. Morda so naše kapacitete majhne, vendar ne ponujamo količine, ampak kakovost! 100 % organsko kakovost!